Политоложката  от вашингтонската фондация Джеймстаун Маргарита Асенова,  попадна в черния списък

...
Политоложката  от вашингтонската фондация Джеймстаун Маргарита Асенова,  попадна в черния списък
Коментари Харесай

Българка от САЩ: Каква чест! Влязох в черния списък на Русия

Политоложката  от вашингтонската фондация " Джеймстаун " Маргарита Асенова,  попадна в черния лист на Русия за влизане в страната. Той бе оповестен през вчерашния ден. В него може да се видят  имената на  близо 1000 американци, на коиото им е неразрешен да посещават Русия. Причината е заради антируската им политика и поддръжката за Украйна. Известните персони от този лист са Джо Байдън, Марк Зукърбърг и Морган Фрийман и други Санкцията е поради.  

Ето какв написа в профила си във фейсбук Маргарита Асенова:

" Влязох в листата със наказания на Русия... Каква чест! Радвам се, че работата ми по " Северен поток 2 " не мина на вятъра! “. " Кремъл беше необикновено небрежен със съставянето на листата си със наказания - включва мъртви политици като Хари Рийд и Орин Хач. Щом съветското държавно управление не може да ревизира обществено наличната информация, по какъв начин има вяра, че може да завоюва война??? “

Маргарита Асенова е анализаторът от фондация " Джеймстаун ", дружно с Януи Бугайски е съавтор на книгата " Евразийско Разединение: Уязвимите Флангове на Русия “–(Eurasian Disunion: Russia’s Vulnerable Flanks). През 90-те бе сътрудник на радио " Свободна Европа " за Пловдив и района.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР